SPECIALIST IN MAATWERK

REALISATIE VAN KEUKENS, KASTEN EN MEER
 

DIENSTEN

UW MEUBEL OP MAAT 

Veel interieurs om ons heen zijn standaard, in grote getallen geproduceerd, maar zonder echte exclusiviteit. In ieder huis, tuin of kantoor komt het voor dat iets net niet helemaal past, niet goed tot zijn recht komt, of de ruimte vraagt om iets speciaals.

Samen met u vervaardigd AVO interieurbouw met veel passie en op een duurzame wijze uw meubel op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw interieur? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons of neem contact op.

 

UITGELICHTE PROJECTEN 

Een bescheiden selectie van onze op maat gemaakte meubels. Bekijk alle meubelprojecten per verschillende diensten.

WERKWIJZE IN 4 STAPPEN

Waarschijnlijk heeft u al een idee van hoe en wat er gemaakt moet worden. Samen met u kijken we of het idee ook daadwerkelijk uitgevoert kan worden en of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Hierna zal er een tekening worden gemaakt die de werkplaats in kan.​

Aan de hand van de tekening worden alle onderdelen berekent en op maat gezagen. Hierna worden de elementen in elkaar gezet en wordt uw interieur in de werkplaats opgebouwd tot het daadwerkelijke meubelstuk.

Nadat we uw interieurmeubel klaar hebben gezet in de werkplaats kunt u langs komen en kijken of alles naar wens is. Als u tevreden bent over het gemaakte product en alles heeft goed gekeurd, gaat AVO door naar de laatste fase.

In deze fase bouwen we het interieur af. Vervolgens pakken we het meubelstuk zorgvuldig in om beschadigingen te voorkomen. Daarna komen we het interieur, tijdens een overlegd tijdstip, op locatie leveren en plaatsen. Nu kunt u gaan genieten van het door u ontworpen meubelstuk.

 
 
 

MEUBELMAKER

IN SINT OEDENRODE

AVO interieurbouw is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van keukens, kasten, balies, tafels en interieurs op maat. Als gediplomeerd meubelmaker ben ik, Arjan van Oss, eigenaar van AVO interieurbouw. Met veel passie en mijn perfectionisme werk ik altijd naar het beste resultaat.

 

In onze werkplaats te Sint-Oedenrode maken we gebruik van de juiste machines en de beste technieken. Met veel gevoel voor materiaal, omgeving en stijl, worden uw interieurwensen ingevuld. Onze speciale aandacht gaat dan ook uit naar de juiste keuze van materialen om aan onze kwaliteitsstandaarden te voldoen. Uw meubel voor u op maat geproduceerd inclusief levering en plaatsing tot op locatie.

  • Facebook AVO interieurbouw
  • LinkedIn Arjan van Oss
  • Google Places AVO interieurbouw

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

Bobbenagelseweg 14

5491VL  Sint-Oedenrode

 

info@AVOinterieurbouw.nl

 

+31 (0)6 11 09 34 61

AVO interieurbouw
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 by AVO interieurbouw. 

AVO interieurbouw
tv meubel zwevend