KEUKEN OP MAAT

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

Bent u op zoek naar een maatwerk keuken? Passend bij uw interieur? AVO interieurbouw richt zich op keukens op maat: naar uw eigen stijl, in elke kleur en elke maat. U bepaald als klant hoe de keuken eruit komt te zien. Raak geïnspireerd door onderstaande projecten of maak een afspraak om te sparren over mogelijke ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een keuken op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

AVO Interieurbouw plaatst ook maatwerk keukens voor de keukenmerken Poggenpohl en Culimaat.

KEUKEN OP MAAT BIJ AVO INTERIEURBOUW

Keukens op maat, uniek en authentiek

Veel keukens om ons heen zijn standaard, in grote getallen geproduceerd, maar zonder echte exclusiviteit. Een standaard keuken uit een catalogus kan dan wel mooi zijn, maar is niet voor elke woning weggelegd. Als dit voor uw situatie ook geldt, is een keuken op maat de juiste oplossing. AVO interieurbouw heeft jarenlange ervaring en weet precies wat ervoor nodig is om goede maatkeukens te bouwen en wat goed is voor uw interieur. 

Uw persoonlijke keuken op maat laten maken

Onze op maat gemaakte keukens sluiten volledig aan bij uw persoonlijke stijl en wensen. U bepaalt tot in detail hoe het uiterlijk van de keuken eruit zal zien, welke materialen, kleuren en afmetingen er worden gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een moderne keuken op maat te laten maken voor een strakke en luxe uitstraling. Heeft u juist een landelijk interieur? Dan past misschien een klassieke keuken beter.

 

Bij ons bepaalt u niet alleen het uiterlijk van de keuken op maat, nee ook in de inrichting en indeling van de keuken heeft u alle vrijheid. Kies voor veel schappen of juist voor meer lades, de keuze is daarbij geheel aan u. Bij AVO interieurbouw maken we alleen keukens van de hoogste kwaliteit, uniek en persoonlijk in alle opzichten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een keuken op maat of wilt u een prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

Bobbenagelseweg 14

5491VL  Sint-Oedenrode

 

info@AVOinterieurbouw.nl

 

+31 (0)6 11 09 34 61

AVO interieurbouw
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 by AVO interieurbouw. 

AVO interieurbouw
Poggenpohl keuken op maat gemaakt

Poggenpohl keuken op maat - gemonteerd