top of page
Kast met schuine kant.jpg

KAST OP MAAT

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

UW KAST OP MAAT GEMAAKT

Om het beste uit bepaalde ruimtes te halen, moeten die moeilijk bereikbare plekken functioneel worden; dit kan met een op maat gemaakte kast. In veel gevallen kunnen op maat gemaakte kasten of ingebouwde kasten het gemakkelijker maken om spullen op te bergen en kunnen kamers zelfs groter lijken. 

 

AVO Interieurbouw is gespecialiseerd in het zorgvuldig ontwerpen van kasten op maat die eenvoudige kamers veranderen in verbluffende, georganiseerde en veelzijdige-ruimtes.

Net als al ons interieurwerk, zijn onze kasten gemaakt volgens de hoogste normen van vakmanschap; handgemaakt door deskundige vakmensen in onze werkplaats in Sint-Oedenrode. Het eindresultaat is een door u ontworpen kast in uw eigen stijl, in uw gekozen kleur en precies op maat.

Bent u op zoek naar een maatwerk kast? Passend bij uw interieur? U bepaald als klant hoe de kast eruit komt te zien. Raak geïnspireerd door onderstaande projecten of maak een afspraak om te praten over mogelijke ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een kast op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

KAST OP MAAT BIJ AVO INTERIEURBOUW

Kast op maat onder schuine wand

Om het optimale uit uw interieur te halen, is maatwerk soms wenselijk. Dit geldt met name voor hoge wandkasten en kasten onder een schuine wand, omdat deze vaak een groot deel van een muur innemen. Bij standaardformaat kasten komt het veelal voor dat er een kleine opening overblijft, of dat de kast gewoonweg niet in de kamer past. Een kast op maat van AVO interieurbouw lost dit probleem voor u op door u de afmetingen van uw kast te laten bepalen.

Uw kast op maat zelf samenstellen

Bij ons bedrijf kunt u de op maat gemaakte kast naar uw persoonlijke voorkeur samenstellen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een moderne kast te laten maken voor een strakke en luxe uitstraling. Heeft u juist een landelijk interieur? Dan past misschien een klassiek afgewerkte kast beter. Maar bij ons bepaalt u niet alleen het uiterlijk van de kast op maat, nee ook in de inrichting en indeling van de kast heeft u alle vrijheid. Kies voor veel schappen of juist voor een ruim gedeelte, de keuze is daarbij geheel aan u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kast op maat of wilt u een prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

industriele inloopkast op maat slaapkamer.jpg

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

bottom of page