top of page

PRIJZEN

WAT IS DE PRIJS OM MEUBELS OP MAAT TE LATEN MAKEN? 

De prijs van een meubel, kast of keuken op maat zijn afhankelijk van het model, de materiaalkeuze en de uitvoering. Hierdoor kunnen wij helaas geen prijzen vermelden op de website. Wel kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken voor u. Neem contact met ons op en we kunnen per mail of telefoon al snel inzichtelijk in kaart brengen wat de kosten zijn. Wij denken graag met u mee om binnen uw budget het gewenste maatwerk te leveren.

 

U krijgt bij ons in elk geval de hoogste kwaliteit, geheel op maat en naar uw eigen wensen. Deskundig advies en goede service is vanzelfsprekend voor AVO interieurbouw en zit altijd bij de prijs inbegrepen! Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent voordat u bestelt.

WAT ZIT ER IN DE PRIJS?

AVO interieurbouw

ADVIES

AVO interieurbouw geeft een eerlijk advies voor ieder interieur. We kijken altijd naar uw woonwensen en hoe we deze op de beste manier kunnen realiseren.

ONTWERP

Samen met u wordt er een ontwerp gemaakt voor het meubel. Deze wordt vervolgens tot een 3D tekening verwerkt. Bij goedkeuring gaat het tekening de werkplaats in.

MAATWERK 

Standaard inbegrepen zit natuurlijk het maatwerk meubel. Die we vooraf komen inmeten bij u thuis.

PLAATSING

We pakken het meubelstuk altijd zorgvuldig in en komen het interieur, tijdens een overlegd tijdstip, op locatie leveren en plaatsen.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

bottom of page