top of page
Arjan van Oss meubelmaker

OVER AVO

OVER AVO INTERIEURBOUW

AVO interieurbouw is opgericht door Arjan van Oss. Arjan is een perfectionistische interieurbouwer die een liefde heeft voor hout en design. In zijn werkplaats maakt hij creatieve en praktische, maar uiteindelijk ook persoonlijke, maatwerk meubels.

Arjan is een gediplomeerd meubelmaker en is al enkele jaren werkzaam in de interieurbouw. "Ik wil huizen functioneler, mooier en leefbaarder maken. Ik geloof dat met het juiste ontwerp en de juiste uitvoering elke ruimte die ene plek op de wereld kan worden waar je graag thuiskomt."

 

Bij AVO interieurbouw kunt u uw eigen unieke woonwensen op maat laten maken. De werkplaats van het bedrijf is te vinden op de Bobbenagelseweg 14 in Sint-Oedenrode. AVO interieurbouw is naast meubelmakerij ook inhuurbaar als ZZP'er en werkt onder andere voor high end keuken ontwerpers Culimaat en Poggenpohl. Bekijk AVO interieurbouw ook op www.interieurbouw-info.nl.

EXCLUSIEF

Veel interieurs om ons heen zijn standaard, in grote getallen geproduceerd, maar zonder echte exclusiviteit. AVO interieurbouw bouwt op een duurzame wijze unieke en persoonlijke meubels op maat.

KWALITEIT

We maken gebruik van de juiste machines en de beste technieken. Met veel gevoel voor materiaal, omgeving en stijl, worden uw wensen ingevuld. Onze aandacht gaat dan ook uit naar de juiste keuze van materialen om aan onze kwaliteitsstandaarden te voldoen. 

NAUWKEURIG

Nauwkeurigheid is een belangrijk aspect als het gaat om op maat gemaakte meubels. Bij AVO interieurbouw zorgen we er dan ook zeker voor dat het meubel op de millimeter na past in uw ruimte. 

KLANTGERICHT

AVO interieurbouw geeft een eerlijk advies voor ieder interieur. We kijken en luisteren altijd goed naar uw woonwensen en hoe we deze op de beste manier kunnen realiseren.

AVO interieurbouw
bottom of page