top of page
Meubels op maat

MEUBEL OP MAAT

DIVERSE MEUBELS OP MAAT

Niets past beter in een ruimte dan een meubel dat er speciaal voor is gemaakt. Al onze meubels zijn handgemaakt door vakmensen in onze werkplaats in Sint-Oedenrode, en ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, ook lang nadat we vertrokken zijn. Wij werken altijd met precisie en zorg aan uw maatwerk meubel.

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel? Passend bij uw interieur? AVO interieurbouw richt zich op diverse meubels op maat: kantoren, een radiatorombouw, bedden, tafels en meer. Allemaal naar uw eigen stijl, in elke kleur en elke maat. U bepaalt als klant hoe het meubel eruit komt te zien. Raak geïnspireerd door onderstaande projecten of maak een afspraak om te sparren over mogelijke ideeën. Bent u benieuwd naar de prijs van een meubel op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

MEUBELS OP MAAT BIJ AVO INTERIEURBOUW

Meubels op maat voor ieder interieur

Bij AVO interieurbouw kan je geheel zelf je meubel naar eigen smaak en wensen samenstellen. Wij bieden maatwerk in de breedste zin van het woord. Van badkamer tot grote kastenwand, van een aangepaste keuken tot het realiseren van een complete kantoorinrichting. Maar ook kleine meubels op maat zoals tv kasten, bedden, radiatorombouw, tafels en banken. Onze projecten gaan van klein tot groot, en elke opdracht krijgt dezelfde aandacht en kwaliteit. Meubels die op maat gemaakt worden kennen geen grenzen, daardoor kunnen al uw ideeën de vrije loop laten gaan.

Uw eigen meubel op maat laten maken

Meubels die op maat gemaakt zijn geven uw interieur een uniek en persoonlijk karakter. Met uw wensen als uitgangspunt ontwerpen en maken wij het gewenste meubel op maat. Wij produceren uniek meubilair op een traditionele manier die volledig past bij uw interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een meubel op maat of wilt u een prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

futuristische vergaderruimte op maat.jpg

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

bottom of page