top of page
Keuken op maat

KEUKEN OP MAAT

UW KEUKEN OP MAAT GEMAAKT

Bij AVO Interieurbouw werken we met elke klant samen om unieke keukens te ontwerpen. We beginnen met aandachtig te luisteren naar uw wensen en behoeften op het gebied van de ruimte, om inzicht te krijgen in uw ideale keuken op maat. We creëren een ontwerpconcept dat uw visie combineert met onze expertise, zodat het precies aansluit op de manier hoe u uw keuken gaat gebruiken. Alle keukenkasten worden met de hand gemaakt door deskundige vakmensen in onze werkplaats in Sint-Oedenrode. Het eindresultaat is een keuken op maat die modern, functioneel en echt uniek is.

Bent u benieuwd in de mogelijkheden van uw interieur? Maak een afspraak om te praten over mogelijke ideeën. Heeft u al precies in gedachten wat voor keuken u wilt en bent u benieuwd naar de prijs van een keuken op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

KEUKEN OP MAAT BIJ AVO INTERIEURBOUW

Keukens op maat, uniek en authentiek

Veel keukens om ons heen zijn standaard, in grote getallen geproduceerd, maar zonder echte exclusiviteit. Een standaard keuken uit een catalogus kan dan wel mooi zijn, maar is niet voor elke woning weggelegd. Als dit voor uw situatie ook geldt, is een keuken op maat de juiste oplossing. AVO interieurbouw heeft jarenlange ervaring en weet precies wat ervoor nodig is om goede maatkeukens te bouwen en wat goed is voor uw interieur. 

Uw persoonlijke keuken op maat laten maken

Onze op maat gemaakte keukens sluiten volledig aan bij uw persoonlijke stijl en wensen. U bepaalt tot in detail hoe het uiterlijk van de keuken eruit zal zien, welke materialen, kleuren en afmetingen er worden gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een moderne keuken op maat te laten maken voor een strakke en luxe uitstraling. Heeft u juist een landelijk interieur? Dan past misschien een klassieke keuken beter.

 

Bij ons bepaalt u niet alleen het uiterlijk van de keuken op maat, nee ook in de inrichting en indeling van de keuken heeft u alle vrijheid. Kies voor veel schappen of juist voor meer lades, de keuze is daarbij geheel aan u. Bij AVO interieurbouw maken we alleen keukens van de hoogste kwaliteit, uniek en persoonlijk in alle opzichten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een keuken op maat of wilt u een prijs weten? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voorbeeld keuken op maat
Stockphoto hout donkerder.jpg

WIJ WERKEN OOK VOOR DEZE KEUKENMERKEN

Culimaat logo.png
logo poggenpohl.png

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN UW INTERIEUR?

bottom of page